- POLITYKA cookies -

 

Polityka Prywatności i Pliki Cookies

 

 

1. DANE OSOBOWE:

Dane osobowe przekazywane przez Użytkowników wykorzystywane są przez ALUNA® zgodnie z celami dla jakich je udostępniono oraz są uzyskiwane, wykorzystywane oraz przetwarzane zgodnie z obowiązującym prawem, w tym w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2015 r., poz. 2135).

 

ALUNA® jest administratorem danych osobowych w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2015 r., poz. 2135).”

 

Dane osobowe takie jak: imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej gromadzone są przez administratora poprzez dobrowolne ich przekazanie przez Użytkownika za pośrednictwem formularza elektronicznego w zakładce „FORMULARZ KONTAKTOWY, KONTAK Z ALUNA®”.

 

Udostępniane dane osobowe są niewidoczne dla osób trzecich oraz nie są przekazywane  osobom trzecim.

 

Każdy Użytkownik ma prawo do zmiany podanych danych osobowych lub żądania zaprzestania ich przetwarzania – w każdym czasie. W tym celu powinien się skontaktować z administratorem danych osobowych za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: aluna@aluna.eu  lub pisemnie na adres ALUNA®, ul. Obornicka 11/13, 62-090 Bytkowo, Polska, EU.

 

 

2. COOKIES

 

Informujemy, że nasza witryna wykorzystuje pliki cookies.

 

Pliki cookies są niewielkimi pliki tekstowymi, zapisywanymi na dysku urządzenia końcowego użytkownika (komputerze, telefonie, tablecie itp.), używane przez serwer do rozpoznania urządzenia użytkownika przy ponownym połączeniu. Pliki cookies są pobierane przy każdorazowym korzystaniu z witryny. Pliki cookies nie gromadzą danych i nie ustalają tożsamości użytkownika końcowego. Pliki cookies umożliwiają m.in. zapamiętanie preferencji Użytkownika i personalizowanie witryny w zakresie wyświetlanych treści.

 

Pliki cookies wykorzystywane są w celach statystycznych.

 

Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.

 

Usunięcie plików cookies może doprowadzić do utraty możliwości korzystania z niektórych funkcjonalności witryny.

 

3. INNE DANE

 

Witryna może gromadzić inne dane niż dane osobowe, które pobierane są w sposób automatyczny – np. logi serwera (adres IP, domena). Dane te przechowywane są przez czas nieokreślony i wykorzystywane są do generowania statystyk pomocnych w administrowaniu witryną. Podsumowania te mają charakter zbiorczy i nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające witrynę. Logi nie są ujawniane osobom niezwiązanym z zarządzaniem witryną.

 

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

YOU'RE ON THE LIST!